Privatflytning i hele landet

Selv om vores flyttefirma holder til i Hvidovre ved København, så foretager vi flytninger i hele Danmark, så hvis du står overfor at skulle flytte, så kontakt os for et gratis og uforpligtende flyttetilbud. Vi tilbyder to typer af priser: fast pris eller timepris.

Vi klarer alle slags flytninger, og ingen opgave er for stor eller lille. Kontakt os i dag for et gratis og uforpligtende tilbud.

Gratis lån af flyttekasser

Vi leverer det aftalte antal flyttekasser et par dage eller en uge inden jeres flytning efter aftale, og henter dem igen når i har pakket ud, og er kommet på plads i jeres nye hjem. Så kan det ikke være nemmere.

Pakning og udpakning

Vi sørger for, at jeres værdier bliver pakket ordentligt og systematisk, så I slipper for bekymringerne. Vi hjælper naturligvis også med udpakningen, så I kan have fokus på at finde jer godt tilrette i jeres nye hjem.

Opsætning og samling af møbler

Vi sørger for at I hurtigt kan komme på plads i jeres nye bolig uden problemer. Vi kan kort sagt være jeres handymænd under flytningen. Vi aftaler naturligvis, om tingene skal samles på selve flyttedagen, eller om I vil have et par dages pusterum inden alt sættes op.

Oprydning og bortskafning af affald

Vi tilbyder bortkørsel af affald og lignende. Vi kan for eksempel hjælpe i forbindelse med flytninger eller hvis du står overfor et oprydningsprojekt, som du bare ikke lige kan overskue. Vi sorterer affaldet, så det bliver bortskaffet på en miljørigtig måde.

Kontakt

Kontakt os for et gratis tilbud

Kontakt@komplet-flytning.dk

Tlf: 27 60 54 57