Lager til leje i København

Vi tilbyder lager til leje på vores lager centralt placeret i Hvidovre ved København, hvor du kan få opbevaring af møbler og andet gods for både private og erhverv. På vores lager kan du vælge mellem opbevaring i 6 kubikmeter trælift, eller i vores 20 fods containere til brug ved større opbevaringer. Vi har derfor kapaciteten til at opbevare dine møbler eller gods af alle former og størrelser.

Sikker opbevaring af møbler og andet gods

På vores lager tilbyder vi mulighed for sikker opbevaring i klima- og temperaturstyrede lagre, som er sikret med moderne brandanlæg og direkte alarmering til de lokale brandmyndigheder. Ved opbevaring behøver du som udgangspunkt ikke nogen speciel forsikring. Skulle der være ting der kræver en udvidet forsikring, så kontakt os for en snak om dine behov. Vi sørger selvfølgelig også for at dine ting står aflåste, og at det kun er dig der har muligheden for at tilgå dine opbevarede ting.

Lager til leje og opbevaring i Hvidovre ved København

Privat opbevaring

Til opbevaring for private tilbyder vi to former for opbevaring. Den ene er 6 kubikmeter trælifte, og den anden mulighed er 20 fods containere. Vi har valgt disse former for opbevaring, da de bedst imødekommer vores kunders gængse opbevaringsbehov. Med opbevaring i lift er der mulighed for opbevaring af møbler og kasser. Har man behov for opbevaring af større mængder, kan man vælge at få det opbevaret i containere.

Der er flere fordele ved at opbevare dine ejendele hos Komplet-Flytning. For det første er opbevaring hos os i mange tilfælde billigere end de gængse self storage løsninger. Det er især tilfældet, hvis du kun skal til dine ejendele få gange om året. Vi finder din container eller trælift frem efter aftale, og så har du al den tid du skal bruge med dine ejendele. Samtidig har du let adgang med bil til opbevaringsområdet, sådan at du ikke behøver at skulle gå langt frem og tilbage med tunge genstande. Du har herudover mulighed for at stå i tørvejr og sortere gennemgå dine ejendele, så hverken du eller dine ejendele bliver våde.

Hvis du for eksempel ikke har et kælderrum eller loftsrum, kan vi hjælpe dig med opbevaringen. Vi kan sørge for at cykler, møbler og så videre står trygt og sikkert. Med de ændrede klimaforhold er der mulighed for, at dit kælderrum kan blive oversvømmet eller er fugtigt. Vi opbevarer dine ejendele, så dine genstande ikke bliver ødelagt af fugt eller lignende.

Erhvervsopbevaring

Til opbevaring for virksomheder tilbyder Komplet-Flytning også to former for løsning. Den ene er en 6 kubikmeter trælift, og den anden mulighed er 20 fods containere. Hvis din virksomhed har et mindre antal møbler eller kasser til opbevaring, anbefaler vi at det opbevares i trælift. Ved større møbler eller større mængder gods, anbefaler vi 20 fods containere. Du kan let komme til dit opbevarede gods på vores lager.

Vi kan for eksempel tilbyde opbevaring hvis din virksomhed har et overskud af møbler, for eksempel ved omstrukturering af virksomheden, eller ved flytning til mindre lokaler. Vi opbevarer blandt andet skriveborde, skabe, IT samt kasser. Vi kan også tilbyde opbevaring af større eller mindre arkiver. Det kunne for eksempel være i forbindelse med virksomhedsdokumenter, der som minimum skal opbevares i 5 år.

Hos Komplet-Flytning er du sikret en professionel opbevaring. Vores containere og trælifte står i tørvejr i temperaturstyrede og fugtighedsregulerede faciliteter. Det er din sikkerhed for at dine møbler, arkiver og andet gods forbliver brugbare og undgår fugt- og andre skader. Efter endt opbevaring tilbyder vi sikkerhedsmakulering.

Kontakt

Kontakt os og hør nærmere om muligheden for opbevaring på vores lager

Kontakt@komplet-flytning.dk

Error: Contact form not found.