KOMPLET-
FLYTNING.DK

Målsætning

Vores målsætning hos komplet-flytning.dk er helt igennem tilfredse og trygge kunder lige fra første møde. Det betyder, at vi stiller høje krav til os selv. Vi bestræber os på at være præcise i vores besigtigelser og faglige dygtige i vores flytninger med høj kvalitet. Hos os er flytning ikke bare transport af gods fra A til B, men en proces, hvor tryghed er i fokus.

 

  • Vi arbejder ud fra ideen om at skabe værdi for vores kunder igennem høj faglighed og solid kvalitet.
  • Vi flytter professionelt og engageret for både private og virksomheder.
  • Vi er stabile og sørger for, at din flytning bliver gennemført effektivt og til tiden.

Z

Gratis tilbud

Få altid et gratis, uforpligtende tilbud.

Z

Fuldt forsikret

Vi har fuldstændig styr på at alt er fuldt forsikret.

Z

Overenskomst

Alle vores medarbejdere er overenskomstansatte.

Komplet-Flytning

Kanalholmen 22

2650 Hvidovre

+45 27 60 54 57

KONTAKT OS.
VI SVARER HURTIGST MULIGT.

15 + 12 =

VI TROR PÅ AT VI BØR
OG SKAL TAGE ANSVAR

Komplet-flytning.dk er en flyttevirksomhed. Og selvom vi synes, at vi er en helt unik flyttevirksomhed, er vi ganske klar over, at vi på et særligt punkt ligner alle andre flyttevirksomheder. Ja faktisk alle andre virksomheder i verden. Vi bruger nemlig ressourcer på konteret, med vores biler og via de services, vi yder. Og de ressourcer påvirker miljøet. Derfor vil vi aktiv arbejde for at reducere denne miljøpåvirkning.

Vi vil forsøge at gøre vores til, at vi i hverdagen har fokus på miljøet. Det gøres gennem både små og store tiltag. Vi tænker blandt andet over mængden af print, vi laver i løbet af en dag. Samtidig træner vi alle vores chauffører i miljørigtig kørsel, og søger så vidt muligt for, at vores biler ikke kører i tomgang og derved påvirker miljøet med unødig CO2 udledning. Dette er et eksempel på en af de mange måder komplet.flytning.dk er med til at sikre et renere miljø til kommende generationer.

MILJØ

 

 

 

MEDARBEJDERE

 

 

 

 

 

 

 

En anden vigtig del af komplet-flytning.dks samfundsansvar er vores medarbejdere. Derfor vil vi gøre vores til, at vores medarbejderne er glade og tilfredse. Vores forretning er trods alt bygget op med hjælp fra vores dedikerede medarbejdere – og derfor er det vores ansvar, at arbejdsglæden er synlig og, vigtigst af alt, vedvarende. Da vi ønsker medarbejdertilfredshed aflønner vi naturligvis efter gældende overenskomst. Samtidig er komplet-flytning.dk medlem af brancheforeningen ALT for vognmænd, logistik –og transportvirksomheder.

Vi sætter os imod korruption i alle dens former, herunder afpresning, svindel og bestikkelse. Vi mener nemlig, at en sund arbejdsplads og et sundt arbejdsmarkedet skal drives på lødige vilkår.  Dette, mener vi, vil i længden være den mest bæredygtige model for alle relevante partnere.

Da vi jo er en flytteforretning og lever af at køre gods fra A til B, vil du kunne se vores biler køre i hele landet. At vores arbejdsplads i realiteten dækker et meget stort areal, er vi ganske bevidste om. Men vi er trods alt en virksomhed, som har fødderne solidt plantet i vores lokalområde i København. Det er her, vi har vores kontor og lager, og det er primært her, at vores dedikerede medarbejdere bor. Derfor er det vigtigt for os, at vi tager del i lokalsamfundet. Det gør vi blandt andet i komplet-flytning.dk ved at støtte lokalsporten. Vi er stolte sponsorer af Ajax Københavns kvindehåndbold, som ved hjælp af blandt andet vores bidrag kan skabe gode sociale rammer for store og små med fokus på sundhed og spænding.

Selvom vi er en lille virksomhed i en stor verden, mener vi, at vi har pligt til at gøre vores for, at vi kan videregive en bæredygtig verden til vores børn, børnebørn og så videre. Normalt siger man, at det er tanken der tæller, men hos komplet-flytning.dk er handling vigtigere end ord, når det kommer til vores sociale ansvar. Det er lokalt og globalt ansvarlighed, der gælder, og vi er stolte af vores engagement og initiativer – store som små.

ENGAGEMENT

 

Call Now Button+45 27605457