Om os

Komplet-Flytning.dk er et flyttefirma beliggende i Hvidovre ved København, med stor ekspertise efter mange års erfaring i branchen. Vi anser os selv for blandt de bedste flyttefirmaer, på baggrund af vores mange års erfaring og ekspertise, samt vores bemanding med kompetente og professionelle flyttemænd.

Målsætning

Vores målsætning hos Komplet-Flytning.dk er helt igennem tilfredse og trygge kunder lige fra første møde. Det betyder at vi stiller høje krav til os selv. Vi bestræber os på at være præcise i vores besigtigelser og faglige dygtige i vores flytninger med høj kvalitet. Hos os er flytning ikke bare transport af gods fra A til B, men en proces hvor tryghed er i fokus.

  • Vi arbejder ud fra ideen om at skabe værdi for vores kunder igennem høj faglighed og solid kvalitet
  • Vi flytter professionelt og engageret for både private og virksomheder.
  • Vi er stabile og sørger for at din flytning bliver gennemført effektivt og til tiden.

Vi tager hensyn til miljøet

Komplet-Flytning.dk er en flyttevirksomhed, og selvom vi synes at vi er en helt unik flyttevirksomhed, er vi ganske bevidste omkring at vi på et særligt punkt ligner alle andre flyttevirksomheder. Ja faktisk alle andre virksomheder i verden. Vi bruger nemlig ressourcer på kontoret, med vores biler og via de services vi yder. Og de ressourcer påvirker miljøet. Derfor vil vi aktivt arbejde for at reducere denne miljøpåvirkning.

Vi vil forsøge at gøre vores til at vi i hverdagen har fokus på miljøet. Det gøres gennem både små og store tiltag. Vi tænker blandt andet over mængden af print vi laver i løbet af en dag. Samtidig træner vi alle vores chauffører i miljørigtig kørsel, og sørger så vidt muligt for at vores biler ikke kører i tomgang, og derved påvirker miljøet med unødig CO2 udledning. Dette er blot et par eksempler på nogle af de mange måder Komplet-Flytning.dk er med til at sikre et renere miljø til kommende generationer.

Medarbejdere

En anden vigtigt del af vores samfundsansvar hos Komplet-Flytning er vores medarbejdere. Derfor vil vi gøre vores til, at vores medarbejdere er glade og tilfredse. Vores forretning er trods alt bygget op med hjælp fra vores dedikerede medarbejdere – og derfor er det vores ansvar at arbejdsglæden er syn, og vigtigst af alt, vedvarende. Da vi ønsker medarbejdertilfredshed aflønner vi naturligvis efter gældende overenskomst. Samtidig er Komplet-Flytning.dk med af brancheforeningen ALT for vognmænd, logistik- og transportvirksomheder.

Vi sætter os imod korruption i alle dens former, herunder afpresning, svindel og bestikkelse. Vi mener nemlig at en sund arbejdsplads, og et sundt arbejdsmarkede, skal drives på lødige vilkår. Dette mener vi vil være den mest bæredygtige model for alle relevante partnere.

Engagement

Da vi jo er et flyttefirma, og lever af at køre gods fra A til B, vil du kunne se vores biler køre i hele landet. At vores arbejdsplads i realiteten dækker et meget stort areal, er vi ganske bevidste om. Men vi er trods alt et flyttefirma, som har fødderne solidt plantet i vores lokalområde i København. Det er her vi har vores kontor og lager, og det er primært her at vores dedikerede medarbejdere bor. Derfor er det vigtigt for os, at vi tager del i lokalsamfundet. Det gør vi blandt andet i Komplet-Flytning.dk ved at støtte lokalsporten. Vi er stolte sponsorer af Ajax Københavns kvindehåndbold, som ved hjælp af blandt andet vores bidrag kan skabe gode sociale rammer for store og små med fokus på sundhed og spænding.

Selvom vi er et lille flyttefirma i en stor verden, mener vi at vi har pligt til at gøre vores for, at vi kan videregive en bæredygtig verden til vores børn, børnebørn og så videre. Normalt siger man at det er tanken der tæller, men hos Komplet-Flytning.dk er handling vigtigere end ord, når det kommer til vores sociale ansvar. Det er lokalt og globalt ansvarlighed der gælder, og vi er stolte af vores engagement og initiativer – store som små.

Kontakt

Spørgsmål? Andet? Kontakt os for en uforpligtende snak

Kontakt@komplet-flytning.dk

Error: Contact form not found.