LAGERLOGISTIK I HVIDOVRE

V tilbyder lagerlogistik fra vores centralt placerede lager i Hvidovre. Lageret er temperatur- og klimakontrolleret.  På vores lager tilbyder vi blandt andet varemodtagelse, hvor vi også omlæsser godset, tømning af containere, trækkere og lastbiler, samt pluk og pak.

Vi søger for at godset er klart til brug ved behov.

DISTRIBUTION OG TRANSPORT

Distributionskørsel fra vores lager

Udover at opbevare gods eller varer, tilbyder vi også at stå for leveringen af jeres gods. Vi kan levere stort set alt mellem himmel og jord, for eksempel køkkener eller designmøbler. I dag leverer vi blandt andet for køkkenproducenter og kender derfor til branchen. Vi arbejder ben hårdt og knokler på sådan, at jeres varer bliver leveret præcist som aftalt – til glæde for både os, jer og jeres kunder. 

Assistance til levering

Levering af for eksempel køkkener kan være en tung og kompleks opgave. Vi tilbyder at assistere helt eller delvist ved leveringen af jeres gods eller varer. Vi er eksperter i at håndtere tungt og besværligt gods. Med vores flyttehejs kan vi få tunge og besværlige produkter leveret på flere etager uden problemer. Vi kan møde en mand eller flere på modtagelsesadressen og hjælpe chaufføren med at aflæsse bilerne – så slipper I selv for at være flere mand i bilen. Samtidig kan i levere mere gods og samtidig overholde jeres køre/hviletids bestemmelser