Privatflytning i hele landet

Selv om vores flyttefirma holder til i Hvidovre ved København, så foretager vi flytning for private i hele Danmark. Vi klarer alle former for privatflytning, og ingen opgave er for stor eller lille til at vores flyttemænd kan være behjælpelige. Står du derfor over for en privatflytning, så er vores professionelle og kompetente flyttemænd klar til at hjælpe. Vi tilbyder to typer af priser på privatflytning: fast pris eller timepris. 

Har du brug for hjælp til flytning, så kontakt os i dag og få et gratis og uforpligtende flyttetilbud.

Privatflytning, erhvervsflytning, distribution, lager og logistik i Hvidovre ved København

Gratis lån af flyttekasser

Vi leverer det aftalte antal flyttekasser et par dage eller en uge inden jeres flytning efter aftale, og henter dem igen når i har pakket ud, og er kommet på plads i jeres nye hjem. Så kan det ikke være nemmere.

Pakning og udpakning

Vores flyttemænd sørger for at jeres værdier bliver pakket sikkert og ordenligt, så I slipper for bekymringer. Vi hjælper også med udpakningen, så I kan have fokus på at finde jer godt tilrette i det nye hjem.

Opsætning og samling af møbler

Vores flyttemænd sørger for at I hurtigt kan komme på plads i jeres nye bolig uden problemer. Vi kan kort sagt være jeres handymænd under flytningen. Vi aftaler naturligvis, om tingene skal samles på selve flyttedagen, eller om I vil have et par dages pusterum inden alt sættes op.

Oprydning og bortskafning af affald

Når flytningen er overstået tilbyder vi bortkørsel af affald og lignende. Vi kan for eksempel hjælpe i forbindelse med flytninger, eller hvis du står overfor et oprydningsprojekt som du bare ikke lige kan overskue. Vi sorterer affaldet, så det bliver bortskaffet på en miljørigtig måde.

Kontakt

Kontakt os og få et gratis flyttetilbud på din privatflytning

Kontakt@komplet-flytning.dk

Error: Contact form not found.