Erhvervsflytning i hele landet

Komplet-Flytning kan hjælpe jeres virksomhed ved erhvervsflytning. Vi klarer alt fra besigtigelse til transport ved både intern og ekstern erhvervsflytning. Det inkluderer også pakning og oppakning af arkiv, IT-håndtering samt oprydning efter endt flytning.

Vores flyttefirma er beliggende i Hvidovre ved København, men klarer flytteopgaver i hele landet, og ingen opgave er for stor eller lille. Kontakt os i dag, og få et gratis og uforpligtende flyttetilbud.

Privatflytning, erhvervsflytning, distribution, lager og logistik i Hvidovre ved København

Ekstern erhvervsflytning

Vi hjælper jeres virksomhed ved eksterne erhvervsflytninger. Vi sørger for at tilrettelægge flytningen i samarbejde med jer, således at vi stiller med det rette antal flyttemænd på dagen for flytningen og leverer flyttekasser inden selve flytningen, så alt kan være pakket og klart til selve flytningen.

Intern erhvervsflytning

Vi hjælper jeres virksomhed ved interne erhvervsflytninger. Vi hjælper med flyttekasser, flyttemænd og flytteekspertise, således at jeres interne erhvervsflytning foregår med mindst mulig gene for jeres medarbejdere. Erhvervsflytninger kan gennemføres fra dag til dag eller over en weekend.

Besigtigelse af jeres flyttebehov

Vi kommer gerne og laver en uforpligtende besigtigelse af jeres erhvervsflytning. Vi estimerer under besigtigelsen behovet for flyttekasser, bemanding og biler, samt hvordan opgaven kan klares mest effektivt for jeres virksomhed både tidsmæssigt og økonomisk. Vi tilbyder gratis besigtigelse.

Flytning og transport

Vi klarer alle jeres virksomheds transport- og flyttebehov. Det gælder alt fra varer og møbler, til andre større forsendelser. Vi har mange års erfaring i den danske flyttebranche, og ved hvad der skal til, så jeres flytning eller transport foregår optimalt. Det er ikke uden grund vi siger det er os med erfaringen.

Kontakt os for et gratis flyttetilbud på erhvervsflytning

Error: Contact form not found.

Erhvervsflytning i Hvidovre ved København