Distribution, transport, lager og logistik

Vi tilbyder distribution, lager og logistik fra vores centralt placerede lager i Hvidovre. Lageret er temperatur- og klimakontrolleret. På vores lager tilbyder vi blandt andet varemodtagelse, hvor vi også tilbyder omlæsning af godset, tømning af containere, trækkere og lastbiler, samt pluk og pak. Vi sørger for at godset er klart til brug ved behov.

Privatflytning, erhvervsflytning, distribution, lager og logistik i Hvidovre ved København

Distributionskørsel fra vores lager

Udover at opbevare gods eller varer, tilbyder vi også at stå for leveringen af jeres gods. Vi kan levere stort set alt mellem himmel og jord, herunder eksempelvis køkkener eller designmøbler. I dag leverer vi blandt andet for køkkenproducenter og kender derfor til branchen. Vi arbejder benhårdt og knokler altid på, således at jeres varer bliver leveret præcist som aftalt – til glæde for både os, jer og jeres kunder.

Assistance til levering

Levering af eksempelvis køkkener kan være en kompleks opgave. Vi tilbyder at assistere ved leveringen af jeres gods eller varer. Vi er eksperter i at håndtere besværligt gods. Med vores flyttehejs kan vi få besværligt gods leveret på flere etager uden problemer. Vi kan møde med bemanding på modtagelsesadressen og hjælpe chaufføren med at aflæsse bilerne. I kan derved levere mere gods, og samtidig overholde jeres køre/hviletids bestemmelser.

Kontakt

Kontakt os og hør nærmere om vores distribution, og lager og logistik

Kontakt@komplet-flytning.dk

Error: Contact form not found.