FLYTNINGER I HELE LANDET

Vi kan foretage flytninger i hele Danmark, så hvis du står overfor at skulle flytte, så kontakt os for et gratis og uforpligtende flyttetilbud.

Vi kan give dig to typer af priser: fast pris eller timepris. Vi kan udføre privatflytning i hele Danmark, men vores flytteforretning har udgangspunkt i Hvidovre ved København. 

PRIVATE FLYTNINGER

Gratis lån af flyttekasser

Vi leverer det aftalte antal flyttekasser et par dage eller en uge inden jeres flytning efter aftale, og henter dem igen, når I har pakket ud, og er kommet på plads i jeres nye hjem. Så kan det ikke være nemmere.

Opsætning og samling af møbler

Vi sørger for at I hurtigt kan komme på plads i jeres nye bolig uden problemer. Vi kan kort sagt være jeres handymænd under flytningen. Vi aftaler naturligvis, om tingene skal samles på selve flyttedagen, eller om I vil have et par dages pusterum inden alt sættes op. 

Pakning og udpakning

Vi sørger for, at jeres værdier bliver pakket ordentlig og systematisk, så I slipper for bekymringerne. Vi hjælper naturligvis også med udpakningen, så I kan have fokus på at finde jer godt tilrette i jeres nye hjem. 

Oprydning og bortskafning af affald

Vi kan tilbyde bortkørsel af affald og lignende. Vi kan for eksempel hjælpe i forbindelse med flytninger eller hvis du står overfor et oprydningsprojekt, som du bare ikke lige kan overskue. Vi sorterer affaldet, så det bliver bortskaffet på en miljørigtig måde. 

Tak for en meget fin flytning udført af Brian, Claus og Christian. Tre humoristiske, professionelle og servicemindede “flyttemænd”

Bodil Gerlach Dahl

Call Now Button+45 27605457