VI KLARER
DET HELE

Komplet-flytning.dk kan hjælpe jeres virksomhed ved flytninger.

Vi klarer alt fra besigtigelse til transport ved både interne og eksterne erhvervsflytninger. Det inkluderer også pakning og oppakning af arkiv, IT håndtering samt oprydning efter endt flytning.

ERHVERVS- FLYTNINGER

U

Besigtelse af jeres flyttebehov

Vi kommer gerne og laver en uforpligtende besigtigelse af jeres erhvervsflytning. Vi estimerer behovet for flyttekasser, bemanding og biler samt, hvordan opgaven kan klares mest effektivt både tidsmæssigt og økonomisk.

Intern erhvervsflytning

Vi kan også hjælpe jer ved interne erhvervsflytninger. Vi hjælper med flyttekasser, flyttemænd og flytteekspertise således, at jeres interne flytning forgår med mindst mulig gene for jeres medarbejdere. Erhvervsflytninger kan gennemføres fra dag til dag eller over en weekend. 

Ekstern erhvervsflytning

Vi varetager alle former for erhvervsflytning. Vi sørger for at tilrettelægge flytningen i samarbejde med jer, således at vi stiller med det rigtige mandskab på dagen, leverer flyttekasser inden selve flytningen, så alt kan være pakket og klart til selve flytningen.

Transport og flytning

Vi kan klare alle jeres transport- og flyttebehov. Det gælder alt fra varer og møbler til andre større forsendelser. Vi har mange års erfaring i den danske flyttebranche og ved hvad, der skal til, så jeres flytning eller transport foregår optimalt. Det er ikke uden grund, at vi siger, at det er os med erfaringen.

 

Call Now Button+45 27605457