Privat Flytning


Komplet-flytning.dk kan hjælpe dig med din private flytning. Vi er et flyttefirma med base i Hvidovre, som kan hjælpe med pakning, lån af flyttekasser og transport.


Uforpligtende tilbud på privat flytning


Vi er et flyttefirma fra Hvidovre, som står klar til at hjælpe dig med din flytning. Vi kan som udgangspunkt foretage flytninger i hele Danmark, så hvis du står overfor at skulle flytte, så kontakt os for et gratis og uforpligtende flyttetilbud. Vi har et bredt netværk i hele Danmark, som vil gøre sit til, at du få en hel optimal flytteoplevelse.


Vi kan give dig to typer af priser: fast pris og timepris. Ved fast pris aftaler vi et bestemt beløb, som er det du betaler, lige meget hvor lang tid opgaven tager. Timepris er modsat fast pris baseret på, hvor lang tid din flytning tager fra A til B. Der er fordele ved begge pristyper. Vi kan selvføgelig tage en snak om, hvad der er det rigtige for dig, så du føler dig tryg ved din flytning. Ved begge typer af flyttetilbud estimerer vi behovet for antallet af flyttemænd og flyttekasser sådan, at flytningen forgår så let og effektivt som muligt. Vi kan udføre privat flytning i hele Danmark, men vores flytteforretning har, som nævnt, udgangspunkt i Hvidovre ved København.


GRATIS Lån af flyttekasser til privat flytning


Når man flytter, er det ikke altid lige optimalt at købe tredive flyttekasser i det lokale byggemarked og så pakke ned i dem. Det er nemlig ikke alle flyttekasser, der er i lige god kvalitet. Vi ser ofte at flyttekasserne ikke kan holde, og bunden ryger ud. Så hvorfor ikke låne flyttekasserne af komplet-flytning.dk? Vores flyttekasser er solide og i god flyttemands kvalitet.  Vi leverer det aftalte antal flyttekasser et par dage eller en uge inden jeres flytning efter aftale, og henter dem igen, når I har pakket ud, og er kommet på plads i jeres nye hjem. Så kan det ikke være nemmere.
PAKNING OG UDPAKNING VED PRIVAT FLYTNING


Når man skal flytte kan det hurtigt blive uoverskueligt, hvad der skal pakkes, og hvordan det pakkes mest forsvarligt, så det kommer sikkert frem til jeres nye hjem. Komplet-flytning.dk kan hjælpe jer med pakning og udpakning af jeres flyttegods. Vi sørger for, at jeres værdier bliver pakket ordentlig og systematisk, så I slipper for bekymringerne. Vi hjælper naturligvis også med udpakningen, så I kan have fokus på at finde jer godt tilrette i jeres nye hjem. Vi er vant til at pakke og har derfor erfaringen med,  hvordan man pakker indbo og ejendele mest forsvarligt ned. Hvis du skal flytte så kontakt komplet-flytning.dk – os med erfaringen.


OPSÆTNING OG SAMLING AF MØBLER


Står du og skal have samlet klædeskabet eller sengen, hængt billeder, tv med mere op kan komplet-flytning.dk tilbyde handymand assistance. Vi medbringer det rigtige værktøj sådan, at I hurtigt kan komme på plads i jeres nye bolig uden problemer. Vi kan kort sagt være jeres handymænd under flytningen. Vi aftaler naturligvis, om tingene skal samles på selve flyttedagen, eller om I lige vil have et par dages pusterum, inden tv og så videre sættes op. Vores erfaring er dog, at folk bedst kan lide at få det overstået på selve dagen. Det er for eksempel rart at få samlet klædeskabet, så man kan få lagt tøjet på plads. Det er trods alt de færreste mennesker, der trives i flytterod.


OPRYDNING OG BORTSKAFNING AF AFFALD


Komplet-flytning.dk kan tilbyde bortkørsel af affald og lignende. Vi kan for eksempel hjælpe i forbindelse med flytninger til en mindre bolig, eller hvis du står overfor et oprydningsprojekt, som du bare ikke lige kan overskue. Vi sorterer affaldet, så det bliver bortskaffet på en miljørigtig måde. Når du bruger Komplet-flytning.dk, er du sikker på, vi også værner om miljøet. Så kontakt os for en snak og et uforpligtende tilbud. Sammen skal vi nok finde en løsning, der passer til netop dit behov.


Vi giver dig en kvalitetsflytning til den rigtige pris. Du finder vores kontaktinformation her.


Se også den nyttige liste med tips og tricks til din flytning og pakning. Du finder vores flyttetips her.