Flytning af Dødsboer


Her kan du kunne læse mere information om flytning og rydning af dødsboer. komplet-flytning.dk søger altid for, at dødsboer bliver flyttet professionelt.


Flytning og rydning af dødsbo

komplet-flytning.dk kan hjælpe dig og din familie med at få ryddet dødsboet på hele Sjælland og i Københavnsområdet. Vi kan rydde boet helt, eller blot flytte de ønskede effekter.


Vi kan oftest rydde dødsboer inden for en uge. Ved hastesager kan vi rydde boet inden for 1-2 dage. Vi ønsker, at du har tillid til os, og derfor bestræber vi os altid på, at du er 110 % tryg ved rydningen eller flytningen. Vi kan rydde dødsboer eller ved flytning til plejehjem. Vi kan køre indholdet til flere adresser, for eksempel hvis noget skal på opbevaring, til genbrug eller deles i familien. Intet er for stort eller småt. Vi vil altid handle professionelt og respektfuldt med omtanke for de efterladte.


Sådan foregår rydning af dødsbo

Et dødsbo skal naturligvis håndteres på en ansvarlig og respektfuld måde.

Rydning af et dødsbo foregår oftest i tre trin:

1) kontakt                           2) besigtigelse                     3) afhentning

 

Punkterne 1-3 er uddybet i nedstående:

1) Når du har udfyldt vores kontaktformular eller talt med en medarbejder over telefonen, aftaler vi et   tidspunkt for besigtigelse. Ved mindre opgaver kan der dog til tider gives tilbud uden besigtigelse.


2) Ved besigtigelsen tager vi en snak om, hvad der skal flyttes, hvorhen det skal flyttes samt, hvordan arbejdet ønskes udført.


3) Det er op til dig, om du vil deltage i rydningen eller om du hellere vil overlade os nøglerne – så sørger vi for alt.


Vi tager altid udgangspunkt i de ønsker, du måtte have, når boet skal tømmes.

Vi kommer gerne for at give et uforpligtigende tilbud. Kontakt os her for mere information eller et tilbud
SALG ELLER RYDNING AF DØDSBO?

Komplet-flytning.dk opkøber også inventar og lignende. Vi kan både købe enkelt effekter eller hele dødsboer afhængig af dine ønsker. Vi kan naturligvis hjælpe dig med en vurdering af boet. Hvis du kun ønsker enkelte effekter solgt, kan vi assistere med at køre resten af indboet til opbevaring, udsmidning eller til andre adresser. Vi flytter dødsboer professionelt.


VI TILBYDER VED DØDSBOER:

  • Vurdering
  • Nedpakning
  • Rydning inden 1 uge
  • Ved hastesager kan vi som regel hjælpe inden for 1-2 dage.
  • Flytning til plejehjem.
  • Hele løsninger ved afvikling af boet med for eksempel Skifteretten, boligselskab, ejendomsmælger m.m.