Erhvervsflytning


Komplet-flytning.dk kan hjælpe jeres virksomhed ved flytninger. Vi klarer alt fra besigtigelse til transport ved både interne og eksterne erhvervsflytninger. Det inkluderer også pakning og oppakning af arkiv, IT håndtering samt oprydning efter endt flytning.

 

Besigtigelse af jeres flyttebehov

 

Komplet-flyting.dk kommer gerne og laver en uforpligtende besigtigelse af jeres erhvervsflytning. Vi estimerer behovet for flyttekasser, bemanding og biler samt, hvordan opgaven kan klares mest effektivt både tidsmæssigt og økonomisk. Det gøres for at sikre den rigtige løsningsmodel for jeres flytning.


Hvad enten det er en ekstern erhvervsflytning eller en intern erhvervsflytning, er det brugbart at besigtige flytningen for begge parters skyld. Så er I sikret den mest optimale flytning til den rigtige pris. Derudover er vi sikre på, at vi har bemandet opgaven, så den bliver afviklet inden for den givne tidsramme.

 

Ekstern erhvervsflytning


Komplet-flyning.dk kan varetage alle former for erhvervsflytning. Vi sørger for at tilrettelægge flytningen i samarbejde med jer, således at vi stiller med det rigtige mandskab på dagen. Vi leverer flyttekasser inden selve flytningen, så alt kan være pakket og klart til selve flytningen. Vores dygtige flyttemænd har stor erfaring med store som små virksomhedsflytninger, og vi står derfor klar til at guide jer til den bedste løsning for jeres virksomhedsflytning. Kontakt os for en snak om jeres virksomhedsflytning eller for en aftale om besigtigelse. I finder vores kontaktinformation her

 INTERN ERHVERVSFLYTNING

 

Komplet-flytning.dk kan også hjælpe jer ved interne erhvervsflytninger. Dette kan for eksempel være i forbindelse med organisatoriske ændringer i virksomheden, som gør, at der er behov for interne flytninger. Vi kan hjælpe med flyttekasser, flyttemænd og flytteekspertise således, at jeres interne erhvervsflytning forgår let og til mindst mulig gene for jeres medarbejdere. Interne erhvervsflytninger kan gennemføres fra dag til dag eller ved større rokader over en weekend.

 

TRANSPORT OG FLYTNING

Komplet-flytning.dk kan klare alle jeres transport og flyttebehov. Det gælder alt fra varer og møbler til andre større forsendelser. Vi har mange års erfaring i den danske flyttebranche og ved hvad, der skal til, så jeres flytning eller transport foregår optimalt. Det er ikke uden grund, at vi siger, at det er os med erfaringen.

 

Skal din virksomhed flytte så kontakt komplet-flytning.dk – os med erfaringen. Vi giver dig en kvalitetsflytning til den rigtige pris.


Du finder vores kontaktinformation her.