Distribution og Transport

Komplet-flytning.dk tilbyder opbevaring og distribution af eksempelvis køkkener og møbler fra vores lager i Hvidovre. Vi tilbyder lagerlogistik, distributionskørsel samt assistance ved levering.

 

Lagerlogistik i Hvidovre

Komplet-flytning.dk tilbyder nu lagerlogistik. Med vores centralt placerende lager i Hvidovre tæt på motorveje og indfaldsveje til København og resten af Sjælland er vores lager oplagt til opbevaring og distribution af dit gods. Vi har flere sluser til lastbiler og nem og hurtig adgang for distributionskørsel. Derfor er vores lager i Hvidovre, det perfekte sted for opbevaring af jeres varer og som udgangspunkt for jeres distribution af varer. Lageret i Hvidovre er temperatur -og klimakontrolleret.  På vores lager tilbyder vi blandt andet:

  • Varemodtagelse, hvor vi også omlæsser godset
  • Tømning af containere, trækkere og lastbiler
  • Pluk og pak

Vi søger naturligvis for, at godset er klart til brug ved behov og kan også levere godset eller assistere ved leveringen.
Distributionskørsel fra vores lager i Hvidovre

Udover at opbevare gods eller varer, tilbyder komplet-flytning.dk også at stå for leveringen af jeres gods. Vi kan levere stort set alt mellem himmel og jord – det kunne for eksempel være køkkener eller designmøbler. I dag leverer vi blandt andet for køkkenproducenter og kender derfor til branchen. Vi arbejder ben hårdt og knokler på sådan, at jeres varer bliver leveret præcist som aftalt – til glæde for både os, jer og jeres kunder. Kontakt os gerne for en uforpligtende snak om, hvilken løsning, som vil passe netop jer. Vi står klar til at hjælpe med opbevaring, distribution eller en kombination heraf. Du kan finde vores kontaktinformation her.


Assistance til levering

Levering af for eksempel køkkener eller større møbler kan være en tung og kompleks opgave. Og derfor tilbyder vi hos komplet-flytning.dk at assistere ved leveringen eller helt at varetage leveringen af jeres gods eller varer; eventuelt via vores lager i Hvidovre. Vi er hos komplet-flytning.dk eksperter i at håndtere tungt og besværligt gods. Med vores flyttehejs kan vi få tunge og besværlige produkter leveret på flere etager uden problemer. Vi kan møde 1 mand eller flere på modtagelsesadressen og hjælpe chaufføren med at aflæsse bilerne – så slipper I selv for at være flere mand i bilen. Samtidig kan i levere mere gods og samtidig overholde jeres køre/hviletids bestemmelser


Vi tilbyder også længere tids opbevaring af gods i lifte eller containere. Du kan finde mere information om opbevaring af gods på vores lager i Hvidovre for både private og virksomheder her.