KOMPLET-FLYTNING.DK

– OS MED ERFARINGEN

Komplet-flytning.dk er en moderne flyttevirksomhed med kompetencer og speciale indenfor privat flytning og erhvervsflytning.

Komplet-flytning.dk har erfaringen, kompetencerne og udstyret til at hjælpe dig eller din virksomhed med jeres flytning. Komplet-flytning.dk kan assistere ved både små og store projekter. Vi kan deltage i hele flytteprocessen inklusiv levering af flyttekasser, pakning, transport, opbevaring og udpakning.

Vi er en flyttevirksomhed, der giver dig kvalitet for pengene. Vi stræber efter, at vores kunder er 110 % tilfredse, når flytningen er overstået.

Læs mere om dine muligheder for flytning og opbevaring med Komplet-flytning.dk eller kontakt os for et uforpligtende tilbud

 

VORES CSR POLITIK

SIKKERHED

FLyttetips

 


Hos Komplet-flytning.dk er vi meget stolte over vores CSR politik. Du kan læse vores politik for socialt ansvar her.

 

 

Hos Komplet-flytning.dk går vi meget op i sikkerhed. Du kan læse vores virksomheds garanti og forståelse af sikkerhed her.

 

Som en service har vi lagt en lang række flyttetips til rådighed, så du kan være klar til din kommende flytning. Læs vores flyttetips her.

FIND OS PÅ FACEBOOK

 

 

KUNDEUDTALELSER

 

Super oplevelse med Komplet, hjælpsomme, hurtige, og der var aldrig en udfordring der var for stor!!! Tak for en god oplevelse.

Kim Rasmussen via Facebook.com

Absolut god service fra start til slut. Holdt hvad de lovede, effektiv flytning, ingen skader, kompetente flyttemænd.

Anja Nass Nederlund via Facebook.com

 

En effektiv og meget professionel og serviceminded flytning. Vi kan klart anbefale komplet flytning.

Martin Krogh Kristensen via Facebook.com